Om oss

Ta en underbar morgonpromenad genom oändliga skogen, över upphöjda myrar och tidigare klara sjöar. 

Jim Schofield – Direktör Undervisningsformer
Email: jim.schofield@wp.joholm.se
Favoritaktivitet – Kanot och snowboard

Jim har en omfattande kunskap om äventyrsbranschen utomhus. Hans senaste erfarenhet omfattar tio års tjänstgöring i den brittiska armén men började arbeta som utomhusinstruktör 1994 medan han avslutade college för att kvalificera sig för branschen. Jim har ett enormt utbud av kvalifikationer inklusive kajakpaddling, paddling och klättring för att bara nämna några. Hans nya passion är bushcraft och har nyligen genomfört olika kurser för att specialisera sig i detta.

Laura Schofield – Direktör Undervisningsformer
Email: laura.schofield@wp.joholm.se
Favoritaktivitet – Kanot och skidåkning

Laura började college 1997 för att träna som utomhusinstruktör och det var under en praktik som hon träffade sin man Jim. Lauras senaste examen är QTLLS som ger sin lärarstatus men har också kvalifikationer inom klättring, kajakpaddling och paddling. Hon har tidigare fullgjort sina Duke of Edinburgh-utmärkelser till guldnivå och är nu en kvalificerad bedömare. Lauras passion för utomhusaktiviteter började i ung ålder. Ge henne en paddel och Laura är i hennes skick!

Jean Bloomfield – Reception och välbefinnande chef
Email: jean.bloomfield@wp.joholm.se
Favoritaktivitet – Kajakpaddling och afterski

Förutom att se till att alla anställda är välskötta, är Jean ansvarig för att gästerna känner sig som en del av familjen. Hon främjar den svenska vägen genom den populära ”fika” och fyller bagerstuga med lukten av kaffe och söta godisar. Jean har bott runt hörnet från Johannisholm Stugby i över 7 år men den fantastiska utsikten över sjöarna och skogarna tar fortfarande andan från henne!

Stacy Bloomfield – Site Manager
Email: stacy.bloomfield@wp.joholm.se
Favoritaktivitet – fyrhjuling och snöskoter

Stacy är extremt bra med sina händer och ansvarar för att våra grunder ser fantastiska ut. Han kan ofta hittas surrande på fyrhjulingen som kör en mängd ärenden från tvättsamling till snöröjning. Stacy har besökt Sverige i många år och har goda kunskaper om banor att ta med cyklarna. Hans mycket vänliga natur passar perfekt inom familjen Johannisholm Adventure!

sv_SE