Aktiviteter

Våra aktiviteter har anpassats för både vuxna och barn och för både sommar och vinter säsonger.

Sommar

Visa våra sommaraktiviter

Året om

Visa våra året om aktiviteter

Vinter

Visa våra vinteraktiviteter

Sommar

Området i och runt Johannisholm är perfekt för många utomhus sporter och aktiviteter. Skogar, sjöar, kullar och berg erbjuder underbara landskap och skönhet. Från vår campingplats och holiday village erbjuder vi ett stort utbud av aktiviteter. Du kan antingen gå med i den övervakade verksamheten eller, naturligtvis ordna dina egna spännande resor. Det finns aktiviteter för alla åldrar, både sommar och vinter och även särskilda kvalifikationskoder för skolor, grupper och företag.

Ta en underbar morgonpromenad genom oändliga skogen, över upphöjda myrar och tidigare klara sjöar. Sedan kanske på eftermiddagen en bike ride längs smala banor, och för kvällen, paddla kanot och se bäver i sjön.

Nästa morgon kanske du står på en bergsplatå, 650 meter upp, njuter av utsikt och på eftermiddagen befinner du dig på en spännande quad safari medan barnen har kul på klätterväggen och har en go på bågskytte. På kvällen är det en wildlife safari för hela familjen under vilken vi leta efter (och ofta hitta) älg och andra vilda djur.

En dag senare kanske yngsta barnen gå med i the pirate adventure, och de äldre barnen får bygga en trailer. Detta ger dig en perfekt tid att delta i en GPS-turné genom vackra landskap.
Dessa är bara några av många äventyr kan du uppleva i och runt Johannisholm. Vi har en lista över alla möjliga aktiviteter med Johannisholm Stugby & utomhus centrum. Du kommer inte vara uttråkad. Det finns så mycket att du förmodligen skulle behöva mer tid!

Vinter

I Sverige är vintern verkligen förtrollande med ett vitt landskap av snö och istappar mot en klar blå himmel och frisk luft. Naturligtvis finns alla tänkbara slags vinter aktiviteter här. Svensk is och snö är varierad och överraskande, en upplevelse som du inte vill missa!

En perfekt plats för en svensk vinter upplevelse är Johannisholm Stugby, en mysig liten, familj- holiday park i hjärtat av vackra landskapet Dalarna. Det finns alltid något som händer, både för unga och gamla, i och runt semester byn. För att ge några exempel, snöskoter safaris, fiske, vinter camping, hund-släde, åkattraktioner, ice skating och snowshoeing. Inte för att förglömma bastun, grill stugan och samernas hydda(TeePee tält). Den svenska vintern i Dalarna kan vara kall men då oftá torr också, med mycket snö, men även mild och ibland blåsig. Vill du testa på den svenska vintern? Gå vidare och läs på, ta även kontakt med oss för eventuella frågor.

sv_SE