Längre aktiviteter

Ta en underbar morgonpromenad genom oändliga skogen, över upphöjda myrar och tidigare klara sjöar. 

Aktiviteter för barn

Visa våra aktiviter för barn

Längre aktiviteter

Visa våra längre aktiviter

Sommar aktiviter

Visa våra sommar aktiviteter

Multi utomhus dag

Detta är en äventyrsdag i flera steg. Du gör olika kommandon, du börjar med att bygga en flotte, du gör olika uppdrag i och runt skogarna, bra för teambuilding. Du rör dig genom skogen med din GPS. Den totala resan är ungefär 5 kilometer lång men med aktiviteterna vid kommandopunkterna tar det mellan 4 – 6 timmar.

Kanoturer

Vi har en 2-dagars kanottur och en 3-dagars kanottur, dessa kan guidas eller du kan välja att göra dem på egen hand. Ytterligare utrustning kan hyras om det behövs.

2 dagars vandring Siljansfors - Mora (33km)

Denna 2-dagars vandring är en tuff vandring med ryggsäck genom den stora skogen i Darlana. Spåret är en del av Siljansleden (370 km) och Vasalopsleden (90 km). Banan är bara 33 km lång men skillnaderna i höjd och det faktum att banan huvudsakligen är skog och träsk ger dig en känsla av äventyr. Vi kommer att uppleva vacker utsikt och en stor chans att se en riktig älg eller ett annat vilda liv. Under denna resa tillbringar vi natten i en enkel hydda eller Slogbod (jaktskydd) med en öppen spis där vi förbereder våra måltider och rostar marshmallows efteråt. Följande morgon förbereder vi vår frukost på elden, rensar upp vår meaa och gör oss redo för den andra delen av vår resa. Denna resa är en guidad resa och inkluderar transfer och måltider. Det finns också möjlighet att hyra saknade material som ryggsäck, sovsäck, bivackväska etc. Den här resan är en att minnas och avsedd för de äventyrliga deltagarna som vill utforska Johannisholms omgivningar på ett annat sätt.
sv_SE